Ervaringen

SANSANI


Paramedisch natuurgeneeskundige praktijk en (sport)diëtistenpraktijk

ENKELE ERVARINGEN

 

"In maart 2018 ben ik via iemand bij Sandra terecht gekomen. Zij was hier zelf ook geweest en had er baat bij. Dus ik dacht wat houdt me tegen, ik ga het gewoon proberen. Ik had namelijk al jaren last van mijn darmen en gewichtstoename zonder dat hier een verklaarbare reden voor was in het ziekenhuis en bij de diëtiste. Ik belde Sandra voor een afspraak om mijn situatie uit te leggen. Ik kon snel terecht en was daar blij om, want ik wilde intussen weten wat er met mijn lichaam aan de hand was. Uit het gesprek en ‘onderzoek’ kwam al snel naar voren dat ik tegen een aantal dingen niet kon. Sandra adviseerde mij om te stoppen deze ingrediënten te eten. Dat deed ik, met als gevolg dat ik niet meer misselijk ben na het eten, geen buikpijn meer heb en geen opgeblazen buik heb. En zit intussen weer helemaal lekker in  m’n vel.

Tijdens de gesprekken met Sandra voelde ik me helemaal op mijn gemak. Hierdoor durfde ik alles te vertellen, voelde ik me begrepen en merkte ik ook dat Sandra mij echt  wilde helpen. Na twee behandelingen was het niet meer nodig om langs te komen, maar doordat ik nog steeds mail en app contact met Sandra hield, wist ik dat als er iets was ik haar altijd om hulp kon vragen wat ik als zeer prettig heb ervaren."

M. uit Son (december 2018)

 

 

"Wat fijn dat er nog geneeskundige zorg bestaat waar er met grootse zorgvuldigheid en allertheid gekeken wordt naar jou en je klachten. Deze zorg ondervind ik bij Sandra. Waar ik door neurologen afgewimpeld werd met:"deze klachten horen nu eenmaal bij je aandoening", heb ik me bij Sandra werkelijk gehoord gevoeld. Middels de bioresonantietest, goede voedingsadviezen en de nodige supplementen voel ik me nu prettiger, energieker, meer in evenwicht, gelukkiger dus!"

H. uit St. Michielsgestel (januari 2018)

 

"Via via ben ik bij Sandra terecht gekomen met mijn dochter. Zij was zo actief dat iedereen al moe van haar werd als ze naar haar keken. Helaas, na de hpv injectie veranderde dit en bleef er een eewig slapend hoopje ellende over.  Het zou volgens de dokter wel tussen de oren zitten en volgens de schoolarts zou mama wel eens te overbezorgd kunnen zijn. De schoolinspectie vond zelfs een opvoedkundige geen overbodige luxe.

Gelukkig laat ik me niet makkelijk imponeren, bleef bij mijn gevoel en ging naar Sandra. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Zij vertelde mij dat ik wel degelijk in de goede richting zat en is met mijn dochter aan het werk gegaan. Zij heeft supplementen voorgeschreven en korreltjes (homeopathie) gemaakt  om de  reacties van de injecties weg te krijgen.

En geloof me, ik heb gewoon mijn kind weer terug ze bruist weer van zo veel energie, Pffffff....... dat mijn man en ik wel eens zeggen:  'Wat was die rust toch heerlijk maar ......, geef mij deze dochter maar!'

Sandra, ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik je ben.  Ze gaat toch naar de sport opleiding die we voor haar al in het water zagen vallen.  Super bedankt en dat je nog veel meer mensen zo blij mag maken!"

C. uit Drunen (mei 2017)

 

"Via een wederzijdse vriend ben ik met mijn 14-jarige dochter bij Sandra terecht gekomen. Mijn dochter leed al jaren dagelijks aan hoofdpijn. Via de huisarts kwamen we niet verder. Bij Sandra werd snel duidelijk wat er aan de hand was. Onze dochter heeft haar eetpatroon veranderd en kreeg ondersteuning in de vorm van vitamines en mineralen. De eerste dagen na haar bezoek aan Sandra werd haar hoofdpijn veel erger, dit had Sandra ook voorspeld. Maar na een week merkte ze op dat de hoofdpijn echt minder werd, na twee weken was ze hoofdpijnvrij en nu, een jaar later, is ze dat nog steeds. Af en toe heeft ze hoofdpijn, maar dat is meer hormonaal. Zij en wij zijn Sandra erg dankbaar. Mijn dochter heeft veel meer energie en ook op school gaat het stukken beter. Dank je lieve Sandra!

Na deze goede ervaring met mijn dochter ben ik voor mezelf ook naar Sandra gegaan. Jarenlang klampte ik met darmklachten wat door de huisarts werd afgedaan met prikkelbare darm. Ik had al van alles geprobeerd met eten, maar kwam niet echt verder. Bij Sandra bleek dat mijn darmconditie erg slecht was, ik nam nauwelijks meer voedingsstoffen op. Ik kreeg een lijst mee met producten die ik beter kon vermijden en met producten die ik beter wel kon eten. Ook kreeg ik ondersteuning voorgeschreven in de vorm van vitamines en mineralen. Na een week of twee, drie begon ik echt duidelijk verschil te merken. Mijn stoelgang werd anders en het opgeblazen gevoel ging weg. Ook begon ik wat meer energie te krijgen. Lief zijn voor mezelf is belangrijk, goed voor mezelf zorgen.

Ik ben erg tevreden over Sandra en haar werkwijze en raadt iedereen aan om met 'vage' klachten naar Sandra te gaan. Via de bioresonantie wordt duidelijk wat de knelpunten zijn, niet alleen lichamelijk, ook emotioneel. Ik vond het bijzonder om te ervaren wat er allemaal via bioresonantie (pijnlijk) duidelijk wordt. Sandra gaat op een zeer respectvolle en liefdevolle manier met je om en geeft je duidelijke tips en handige recepten.

Lieve Sandra, dank je! Binnenkort komen we weer voor een check-up."

A.H uit Tilburg (Juni 2016)

 

"Ik bleef om onduidelijke redenen afvallen, terwijl ik echt van lekker eten houd en ook flinke porties eet. De huisarts kon me niet helpen, ik leek gezond. Bij Sansani werd snel duidelijk wat er aan de hand was. Mijn darmconditie was heel zwak. Dat zorgde ervoor dat voedingsstoffen niet goed werden opgenomen. Terwijl ik dacht dat ik gezonde dingen at, bleek dat veel voedingsmiddelen mijn lichaam verzwakten ipv versterkten. Sandra heeft me geleerd hoe ik beter voor mijn lijf kan zorgen en het traject bij haar heeft me doen inzien dat ik beter naar mijn lijf moet luisteren. De eerste weken was het dieet erg rigoureus en kostte het me veel discipline. Nu ik heb ervaren wat de juiste voeding met mijn lichaam doet, is het goed vol te houden. Door alle inzichten die ik van Sandra heb gekregen, ben ik veel bewuster met voeding bezig en weiger ik sommige dingen nog te eten. Rommel komt mijn lijf niet meer in. Sandra, heel veel dank voor je deskundige hulp. Je hebt me een groot cadeau gegeven: de sleutel tot een gezonde toekomst".

A.W uit Eindhoven (Januari 2016)

 

"Jarenlang heb ik last gehad van ernstige steeds terugkerende huiduitslag gepaard gaande met vreselijke jeuk. Via het medische dermatologische circuit heb ik hiervoor een flink aantal lichtkuren gehad, die slechts tijdelijk verlichting gaven. Daarnaast gebruikte ik hormoonzalven om de huiduitslag en de jeuk te stoppen. Echter, de oorzaak van deze uitslag en jeuk werden nooit weggenomen. Hierdoor kwam ik in een vicieuse cirkel van symptoombestrijding terecht zonder dat ik enig uitzicht op verbetering en genezing had.

Via vrienden kwam ik bij Sandra Haarhuis terecht. Haar uitgangspunt dat in een lichaam alles met elkaar samenhangt sprak mij zeer aan.. Zij slaagde erin om met behulp van bioresonantie de zwakke plekken in mijn lichaam te ontdekken. Zij schreef mij voedingssupplementen voor en gaf mij voedingsadvies. Dit had tot gevolg dat ik binnen zeer korte tijd geen huiduitslag meer kreeg en voor 95% van mijn jeuk af was. Hierdoor is mijn kwaliteit van leven fors toegenomen.

Momenteel zit ik in een fase, dat d.m.v. voedingssupplementen en het voedingsadvies het zelfhelend vermogen van mijn lichaam verder versterkt wordt. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook lukt.

Aangezien ik zeer goede resultaten met Sandra heb bereikt en de oorzaak van mijn probleem goed is aangepakt, beveel ik haar met overtuiging aan bij iedereen die binnen mijn vrienden- en kennissenkring met gezondheidsproblemen kampt". 

JvB uit Eindhoven (December 2015)

 

"Hoe kwamen wij bij Sandra?

Door middel van een krantenbericht over de behandeling ben ik op zoek gegaan naar iemand waar ik me goed bij voelde.

Daar ik op zoek was naar iemand waar ik in kon vertrouwen kwam ik voor mijn gevoel iedere keer bij Sandra uit. Het probleem was dat mijn vrouw bijna niet sliep en veel oud zeer met zich mee droeg.

Door Sandra slaapt zij al veel beter en gaat het na iedere behandeling beter. Wat ik zeker waardeer aan Sandra is dat zij van af het begin eerlijk tegen ons was dat dit meer tijd nodig had.

Daar mijn vrouw zoveel baat bij de behandeling had, ben ik nu zelf ook onder behandeling bij haar, wat me zeker ten goeden komt.

Wij raden een ieder deze behandelingen wijzen toe.

Sandra chaupo!!"

C en W uit Limburg (Juli 2015)

 

"Een tijd geleden ging het helemaal niet goed met mij. Naast een zeer verlaagde weerstand voelde ik nu ook angst en paniek rondom bepaalde gezondheidsklachten. Ik ben op advies van een vriendin in contact gekomen met Sandra en we zijn aan bioresonantie begonnen. Iets waar ik helemaal niets van wist... Er ging een onbekende wereld voor me open. Dit was confronterend maar een opluchting tegelijk. Het klopte. Ik had dit erg nodig. Langzaam maar zeker bouwde ik met behulp van Sandra´s  steun en de nodige supplementen mijn weerstand en mijn vertrouwen in mijn lichaam op. Ik leerde anders kijken naar voeding en mijn lichaam. Ik leerde ook dat ik meer balans mocht zoeken tussen ´te streng´ en ´te laks´. Nu voel ik me zoveel sterker. Ook zonder Sandra kan ik dit voortzetten. Maar ik had het niet kunnen doen zonder de steun en het onvoorwaardelijk aanmoedigen van Sandra! "

E.S uit Eindhoven (December 2014)

 

 "Al een tijd merk ik welke voedingsmiddelen ik niet goed verdraag. Ik was daarom benieuwd of Sandra tot eenzelfde conclusie zou komen. Niet alleen heeft Sandra mijn vermoedens bevestigd, ze heeft me ook precies kunnen vertellen welke voedingsstoffen ik tekort kom en hoe ik die op een verantwoorde wijze kan aanvullen. Fascinerend is het om te zien dat de bodycheck een disfunctionerende schildklier liet zien. Daar slik ik al 15 jaar medicijnen voor! Sandra laat niet na op een respectvolle manier aandacht te geven aan de onderschatte invloed van stress op het lichaam en heeft op treffende wijze de emoties benoemd die daar voor mij persoonlijk een rol in spelen. Ik ben zeer te spreken over haar therapie en behandeling."

T.K. uit Eindhoven (Maart 2014)

 

"Futloos, moe en jeukende huiduitslag ….

Daarvoor kwam ik bij jou.

De test wees uit : 6 weken lang geen chocola, geen ui, olijfolie en tarwe. En de uitslag van het emotionele gedeelte kwam pijnlijk binnen. Dus het was wel even slikken in het begin, en dan bedoel ik niet alleen de hoeveelheid vitaminen en druppeltjes !! Je praktische tips hielpen me. Gewoon lekker bakken in roomboter en  havermout kan weer op het menu, (draai?)yoghurt, speltbrood, extra vis en pinda’s..

Bij mij werkte je advies door en ga ik nu bewuster met voeding om. Meer bio (leve de ecowinkel) en minder vlees. Dat voelt goed. En je advies van volhouden, water drinken, minder koffie en lief zijn voor mezelf, klinken door.

Nu is mijn huid zacht, voel ik me energiek en heb ik weer zin om dingen te ondernemen. En een kilootje lichter is mooi meegenomen!

Je persoonlijke aandacht en geduldige luisterende oor hielpen me door de dipjes heen. En ik heb het heel prettig ervaren dat je me hierin oordeelloos benaderde. Het loslaten van oude emoties heeft me opgelucht.

Dochter Veerle heb je ook behandeld en sindsdien heb ik bij haar geen huisstofmijt- en hooikoortsgesnotter meer opgemerkt. Wonderlijk……

Sandra, hartelijk dank voor je lieve zorgen, "

Ingeborg en Veerle uit Son en Breugel (November 2013)

 

"Via een vriendin ben ik bij Sandra terecht gekomen. In eerste instantie alleen voor mijn dochter en inmiddels ook voor mijzelf.

Eigenlijk stoeit mijn dochter al van kleins af aan met allergieën en overgewicht. Daarnaast was ze vaak moe en klaagde veel over hoofdpijn. Vanuit de medische kant is bij mijn dochter alleen ooit een koemelk allergie vastgesteld. Voor het overige kreeg ik voornamelijk te horen dat allergieën niet altijd zichtbaar werden met een test en dat het moeilijk vast te stellen is waar ze op reageert. Dat haar overgewicht een mogelijke reactie zou kunnen zijn op bepaalde voedingstoffen, was al helemaal raar en niet mogelijk.

Bij de kinderarts, gaf ik mijn vermoeden nogmaals aan. “Volgens mij reageert mijn dochter op bepaalde voedingstoffen, kan dat?” Ik gaf aan dat ze op bepaalde momenten opgeblazen overkomt, haar huid glaziger oogt en rode vlekken vertoont. Ook de hoofdpijn en vermoeidheid meldde ik.  De arts vond dit raar en zocht de oplossing meer in te veel en verkeerd (vet) eten. De kinderarts stelde een diëtiste voor.

Zoals gezegd werd dit op advies van een vriendin dus Sandra. Sandra is diëtiste en maar ze bekijkt welke voedingstoffen en combinaties passen bij een bepaalde persoon. Dit kan voor iedereen verschillend zijn. Deze aanpak sprak en spreekt mij zeer aan. Sandra heeft mijn dochter nu een aantal keer behandeld. Direct al na het eerste consult werd mijn gevoel bevestigt. Mijn dochter reageert wel degelijk op voedingsstoffen! Ze blijkt te reageren op alle vormen van suiker; Stevia en alle andere suiker vervangers. De soja en rijstemelk die ze dronk moesten we ook laten staan. Zo kregen we een hele lijst van producten mee die mijn dochter moest mijden. Het was een hele zoektocht en ommezwaai om haar “dieet” vorm te geven. Ook hierbij ben ik erg goed geholpen door Sandra. Zij gaf mij tips, welke alternatieve producten te gebruiken, ter vervanging of om eten lekkerder maken. Zij heeft mij en mijn dochter laten ervaren dat het niet vies of onmogelijk hoeft te zijn om je voedingspatroon om te gooien en dat je op een andere manier heel lekker en goed kunt eten. En geloof me dat is best lastig voor kinderen die geen suikers meer mogen eten!

Wij zijn nu ondertussen al even bezig met het vermijden van o.a. suikers, tarwe en varkensvlees. Onlangs zijn we weer met mijn dochter naar de kinderarts geweest. Ze is ondertussen van ongezonde BMI met vage klachten, naar een gezonde vrolijke en energierijke meid gegaan! 

Sinds kort ben ikzelf gestart bij Sandra en hoop ook te leren welke zaken ik beter kan mijden omdat ze niet passen bij mijn persoon".

Manon uit Son en Breugel (Augustus 2013)

 

 

 

 

Copyright SanSani - Sandra Haarhuis ©  All Rights Reserved