Behandeling/Tarief

BEHANDELING EN TARIEF BIORESONANTIE


1e behandeling: uitgebreide intake en behandeling (60 euro inclusief 21% BTW); tijdsduur 1,5 -2 uur,  met daarbij afzonderlijk een individueel uitgewerkt behandelplan (60 euro inclusief 21% BTW) en homeopatische druppels.

Intake en opstart therapie.

In de eerste behandeling wordt gestart met het balansprogramma. Die is o.a. gericht op het ontgiften van het lichaam, het herstellen van de darmflora en het in balans brengen van het immuunsysteem.

Daarnaast vindt er standaard een voedingstest plaats: met deze test wordt gekeken welke voeding je de komende tijd beter kunt mijden of met mate kan gebruiken. Naast deze voedingstest wordt er specifiek gekeken welke vitamines en mineralen er nodig zijn voor een goede balans in het lichaam.


Graag bij de eerste behandeling de medicatie meenemen die je gebruikt en eventuele voedingssupplementen. Verder graag ook, in verband met de opmaak van de factuur, je burgerservice nummer en polisnummer van je ziektekostenverzekering meenemen.


Verder verdient het de voorkeur met het gebruik van voedingssupplementen een week vooraf aan de afspraak te stoppen. Er worden te vaak zomaar supplementen gebruikt die niet nodig zijn en zelfs belastend kunnen zijn voor het lichaam.


Vervolg behandelingen: 80 euro (inclusief 21% BTW); tijdsduur plm. 1 uur inclusief aangepast individueel behandelplan en homeopatische druppels.

Vervolg balansprogramma en eventueel aanvullende behandelingen gericht op allergieën, toxische stoffen, belasting door virussen, parasieten, schimmels etc. 


De hoeveelheid aan vervolgbehandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten. Vaak zijn 3 vervolgbehandelingen voldoende. Tussen elke behandeling zit minimaal een periode van 6 weken.


Je kunt ook kiezen voor alleen een gezondheidscheck (verkort consult van 45 minuten: 60 euro).


Menig cliënt kiest ervoor om na een behandeltraject eens per jaar langs te blijven komen om in balans te blijven. Het is zeker aan te raden jaarlijks een check up te laten doen.


De kosten van evt. benodigde suppletie zijn niet inbegrepen.

Helaas heb ik geen pinapparaat. Graag het consult bedrag binnen 14 dagen overmaken. Een factuur krijgt je na afloop van het consult om in te dienen bij je zorgverzekeraar. Indien je verhinderd bent, graag uiterlijk 24 uur van te voren je afspraak af zeggen, anders wordt deze in rekening gebracht (zonder urgente reden).
BEHANDELING EN TARIEF BIOTENSOR


Het tarief is Euro 45,- per meting op afstand. Dit tarief is exclusief eventuele voorgeschreven middelen. 


 VERGOEDING

Sansani is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief alternatieve therapeuten). 

De volgende aanvullende verzekeringen vergoeden deels mijn behandeling in 2021 (CAT beroepsvereniging). Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO , OZF, ONVZ, AON en Ziezo, Menzis, PMA, Anderzorg, PNO zorg, VvAa, ONVZ zorgverzekering en De Friesland Zorgverzekeringen. Maar altijd even checken.

 De vergoeding voor alternatieve zorg valt onder de aanvullende verzekering en valt voor niemand onder het eigen risico.


Tip: raadpleeg vooraf je polisvoorwaarden; op deze manier kom je niet voor financiele verrassingen te staan.