Behandeling/Tarief

BEHANDELING EN TARIEF BIORESONANTIE


1e behandeling: uitgebreide intake en behandeling (85 euro); tijdsduur 1- 1,5 uur,  met daarbij afzonderlijk een individueel uitgewerkt behandelplan en homeopatische druppels.

Intake en opstart therapie.

In de eerste behandeling wordt gestart met het balansprogramma. Die is o.a. gericht op het ontgiften van het lichaam, het herstellen van de darmflora en het in balans brengen van het immuunsysteem.

Daarnaast vindt er standaard een voedingstest plaats: met deze test wordt gekeken welke voeding je de komende tijd beter kunt mijden of met mate kan gebruiken. Naast deze voedingstest wordt er specifiek gekeken welke vitamines en mineralen er nodig zijn voor een goede balans in het lichaam.


Graag bij de eerste behandeling de medicatie meenemen die je gebruikt en eventuele voedingssupplementen. Verder graag ook, in verband met de opmaak van de factuur, je burgerservice nummer en polisnummer van je ziektekostenverzekering meenemen.


Verder verdient het de voorkeur met het gebruik van voedingssupplementen een week vooraf aan de afspraak te stoppen. Er worden te vaak zomaar supplementen gebruikt die niet nodig zijn en zelfs belastend kunnen zijn voor het lichaam.


Vervolg behandelingen: 75 euro; tijdsduur plm. 1 uur inclusief aangepast individueel behandelplan en homeopatische druppels. 

Vervolg balansprogramma en eventueel aanvullende behandelingen gericht op allergieën, toxische stoffen, belasting door virussen, parasieten, schimmels etc. 


De hoeveelheid aan vervolgbehandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten. Vaak zijn 3 vervolgbehandelingen voldoende. Tussen elke behandeling zit minimaal een periode van 6 weken.


Je kunt ook kiezen voor alleen een gezondheidscheck (verkort consult van 45 minuten: 60 euro).


Menig cliënt kiest ervoor om na een behandeltraject eens per jaar langs te blijven komen om in balans te blijven. Het is zeker aan te raden jaarlijks een check up te laten doen.


De kosten van evt. benodigde suppletie zijn niet inbegrepen.

Helaas heb ik geen pinapparaat. Graag het consult bedrag binnen 14 dagen overmaken. Indien je verhinderd bent, graag uiterlijk 24 uur van te voren je afspraak af zeggen, anders wordt deze in rekening gebracht (zonder urgente reden).
BEHANDELING EN TARIEF BIOTENSOR

Het tarief is 45 euro per meting op afstand. Dit tarief is exclusief eventuele voorgeschreven middelen. BEHANDELING EN TARIEF WANDELCOACHING

Het tarief is 60 euro per consult. Dit tarief is exclusief eventuele voorgeschreven middelen. GEEN VERGOEDING

Sansani is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief alternatieve therapeuten). Sinds 1 januari 2022 worden de behandelingen van Sansani niet meer (deels) vergoed door de zorgverzekering. De afgelopen jaren zijn de vergoedingen voor behandelingen steeds verder afgeschaald (meer betalen voor minder vergoeding per dag). De verwachting is dat over enkele jaren de complementaire sector geheel niet meer vergoed gaat worden. Wanneer je maar 2-3x per jaar gebruikt maakt van alternatieve zorg, is het vaak gunstiger geen aanvullende verzekering af te sluiten en zelf de kosten van het consult te betalen.