Bioresonantie


BIORESONANTIE MET BEHULP VAN ASYRA


Het Asyra- PRO® systeem kan het energieveld van een lichaam doormeten en aan de hand van frequenties tot op celniveau meten of een orgaan, weefsel, spieren, gewrichten, klieren etc. uit balans zijn. De frequenties die de Asyra meet, worden vergeleken met de frequenties uit een database. In de Asyra zitten meer dan 100.000 frequenties opgeslagen die het lichaam weer in balans brengen.Werkwijze Asyra

De cliënt wordt getest door twee koperen staven vast te houden, die via een metalen kastje met testplaat aan de computer met de Asyra software gekoppeld zijn. De Asyra meet hoe de huidweerstand verandert als er een bepaalde frequentie doorheen gaat. Als de huidweerstand niet verandert als er een frequentie van bijvoorbeeld een gezonde nier doorheen gaat, betekent dit dat de nier op de juiste frequentie trilt. De energie-uitwisseling van de nier is dus goed (in balans). Dit in tegenstelling tot een verandering in de huidweerstand: de energie-uitwisseling van de nier is in dit geval dus niet optimaal (onbalans).


De Asyra geeft per handeling aan welke oorzaken van onbalans behandeld mogen worden. Er volgt een behandeling met de Laser pen (als quick start voor de behandeling: de juiste energieprikkels worden aan het lichaam gegeven door middel van de juiste frequenties). Daarnaast worden de frequenties in een homeopathische verdunning op een vloeistof gezet: deze ondersteunen het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 

Soms is het nodig om bij tekorten in het lichaam, suppletie voor te schrijven om dit weer aangevuld te krijgen. Verder kan voeding intoleranties in het lichaam geven, of zorgen sommige voedingsmiddelen voor afvalstoffen. Iedereen is uniek, dus iedereen is in een andere mate gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen. Daarom wordt er ook een voedingstest gedaan. Voedingsmiddelen die op dit moment niet geschikt zijn om te eten komen in de test naar voren en ook de voedingsstoffen die het lichaam juist nodig heeft.


Ook wanneer je geen klachten heeft kun je je laten testen. Soms komen er zwakke plekken of overgevoeligheden aan het licht, die dan vroegtijdig behandeld kunnen worden. Voor sporters kan dit systeeem ook goed gebruikt worden om te kijken bijvoorbeeld of het lichaam voldoende bouwstoffen heeft voor herstel. Kortom, voor iedereen die zich beter wil voelen (zowel lichaamlijk als psychisch) is de Asyra zinvol!


Het Asyra systeem zoekt naar onbalans die bijvoorbeeld veroorzaakt kan worden door:

• Dysbiose in de darmen

• Vitamine/mineralen tekort

• Overbelasting door toxische stoffen, vaccinaties, electromagnetische stress etc.

• Emotionele/ psychische factoren (waaronder depressiviteit, nervositeit, onrust, 'burn-out')

• Tekort aan enzymen

• Belasting door virussen, bacteriën, parasieten of schimmels

• Hormonale onbalans

• Miasmen (overgeërfde verstoringen).

• Allergieën of voedselintoleranties (grootste voedingsdatabank ter wereld)

• Belasting door de ziekte van Lyme

• Geblokkeerde energie (meridianen, chakra’s)

• Stoornissen in de bloedsomloop, spijsvertering of immuunsysteem

• Slaapstoornissen

• Etc.


Wetenschappelijke onderbouwing

Het Asyra systeem is wetenschappelijk onderzocht in de Jeppsen-Osguthorpe studie. Alan Jeppsen, M.D., en Steven G. Osguthorpe, N.D hebben een onderzoek gedaan met een groep van 500 patiënten. Het ging hierbij om een zogenaamde dubbel blinde studie, er waren 500 patiënten met subfysiologische Hypotheroid functie en een controle groep van 100 personen. De correlatie tussen klinische laboratorium onderzoeken en de EDS metingen hebben laten zien dat de Asyra bijzonder nauwkeurig is, een nauwkeurigheid van 99,5% met een p < 0,005.


Het Asyra systeem werkt op een energetische wijze en kan niet ter vervanging van een reguliere analyse en/of behandelmethode gezien worden. Maar Asyra kan heel goed naast de reguliere gezondheidszorg gebruikt worden.