Persoonlijk

PERSOONLIJK


Mijn naam is Sandra Haarhuis en sinds 9 jaar heb ik mijn eigen praktijk SANSANI, na 11 jaar in de farmacie gewerkt te hebben. Voor die tijd heb ik ruim 6 jaar als diëtiste gewerkt in de thuiszorg en in het ziekenhuis.
Voeding is altijd mijn passie geweest maar nog meer: hoe word je gezond en blijf je gezond? Het menselijk lichaam zit prachtig in elkaar en heel bijzonder is de wisselwerking tussen je gezondheid, beweging, emotie en voeding.

In de reguliere medische wetenschap is er weinig ruimte voor en kennis van principes die je gezond houden zoals een gezonde leef-en eetstijl. Beweeg je voldoende, neem je voldoende rust en ontspanning, heb je een gezond voedingspatroon etc? Deze holistische kijk op gezondheid spreekt me erg aan, aangezien ik de soms beperkte visie van de reguliere medische wetenschap zelf op verschillende manieren heb meegemaakt. In mijn werk maar ook als patiënt zelf.

Meer samenwerken tussen de reguliere wetenschap en de complementaire geneeswijze zal de gezondheid van de mens naar een hoger plan tillen. Dat is waar we toch allemaal naar streven: op een zo gezond en gelukkig mogelijke manier te

leven? Met zo min mogelijk medicijnen? Je kunt zelf heel veel doen voor je gezondheid. Daar wil ik je graag bij helpen.Opleidingen en cursussen o.a:

4 jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek

Mediation opleiding

Psyche in balans

Asyra therapeute

Orthomoleculair voedingsspecialist

Sport en Voeding

Orthomoleculaire ondersteuning bij sport en beweging

Ontgiften en ontslakken

NAET therapeute

Floww stralingsdeskundige module 1 en 2

Burn-out en therapeutische aanpak

Wandelcoaching