Biotensor: meten op afstand

BIOTENSOR

De biotensor is een meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr. J Oberach. Het wordt gebruikt als verlengstuk van het onderbewuste weten.

Net zoals je pendelt met slinger pendels of wichelroedes, heet het werken met een biotensor ook pendelen. De biotensor werkt volgens radiësthesie theorie ( ‘het weerklinken van trillingen’). De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Ook alle organen hebben verschillende trillingen ten op zichte van elkaar.


Maar wat kun je ermee bereiken? Het kan gebruikt worden om antwoorden te krijgen op veel vragen zoals:

*Zijn er voedselintoleranties en/of allergieën?

*Zijn er blokkerende emoties?

*Zijn er problemen met virussen/schimmels of parasieten?

*Zijn er hormonale problemen?

*Zijn bepaalde supplementen nodig om het lichaam te ondersteunen?

*Zijn er problemen met elektromagnetische straling?

*Zijn er mineralen- en/of vitaminetekorten?

etc.


Met de biotensor wordt jouw lichaam onderzocht op fysieke en/of emotionele verstoringen. De antwoorden van de biotensor komen niet voort uit het hoofd (het verstand/ het wakkere dagbewustzijn). De gedachten van het hoofd komen lang niet altijd overeen met wat de 'buik', het lichaams-bewustzijn zegt. Het lichaam is veel en veel wijzer dan ons verstand. Door het stellen van de juiste vragen is het mogelijk om in korte tijd tot de kern te komen van de blokkade die ligt onder een bepaalde klacht. Met de biotensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken.


Metingen met de biotensor kunnen dus op afstand. Dus mensen die moeilijk ter been zijn, geen vervoer hebben of op lange afstand wonen, kunnen toch worden gemeten. Hiervoor heb ik wel een foto nodig.